sida

Kontakt

Distriktsexpeditionen

Vill du komma i kontakt för att fråga Vänsterpartiets Väst ombudsman eller distriktsstyrelsen om något?

Det kan handla om allt ifrån hur man blir medlem i Vänsterpartiet, vilket politiskt material som finns att dela ut, att du behöver hjälp med en politisk aktivitet i din partiförening eller att du skulle vilja komma på besök för att få prata med en vänsterpartist.

Telefon
079-332 52 57

E-post
[email protected]

Postadress
Vänsterpartiet Väst
Västra Strandgatan 2
442 30 Kungälv

Hitta hit
  • Vid ankomst till Älvsmagasinet (kontorshotell) går du in genom ingången på mitten av det avlånga huset.
  • (ABF och Älvsmagasinet Lunchrestaurang ligger till vänster och Nordic Wellness till höger om ingången) som är lite oansenlig.
  • Väl i ingången finns hiss samt trappa upp till andra våningen. Där väljer du den mittersta dörren av de tre som finns. Därefter går du så långt du kan till vänster och svänger första vänster. Där finns vårt kontor, och vi är vägg i vägg med ABF:s lokaler så denna ingång fungerar även för att komma till ABF när möten sker i deras lokaler.
Välj ingång till höger för att komma direkt till oss via ”Älvsmagasinet”, samt om du behöver använda hiss. Välj ingång till vänster när det är möten i ABF:s lokaler, eller för kontakt med ABF.
Parkering
  • OBS! Precis vid ingången till kontorshotellet finns en läsplatta att registrera eventuellt registreringsnummer om du kommit med bil, och om du vill undvika parkeringsböter. Du får parkera gratis i 3 timmar om du registrerat ditt registreringsnummer. (Glöm dock inte att uppdatera tiden i appen om ditt besök är länge än så).
  • Här finns vägbeskrivning med Google Maps till vårt kontor

Distriktsordförande

Låt oss presentera distriktet Vänsterpartiet Väst distriktsordförande Jessica Gustafsson som tillhör partiförening Vänsterpartiet Stenungsund

Ni når enklast Jessica via epost [email protected]

Jessica Gustafsson Distriksordförande Vänsterpartiet Distrikt Väst

Ombudsman

Sedan 2020 arbetar Olof Holmgren som ombudsman för Vänsterpartiet Väst. Han nås på epost [email protected] eller [email protected]

Dela den här sidan:

Kopiera länk